Bekijk hier alle hosting mogelijkheden!

Hosting

Bij Lars Jansen Productions is het mogelijk om bijna alles te hosten! Wij bieden hoge kwaliteit oplossingen voor u als bedrijf of particulier.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Lars Jansen Productions is gespecialiseerd in webhosting, e-mailhosting, file hosting en storage hosting. Wat dit allemaal inhoud leest u hieronder.

Als u een vraag of opmerking heeft kunt u altijd contact opnemen via onze support pagina.

Webhosting

Als u uw website beschikbaar wilt maken voor anderen, heeft u webhosting nodig. Webhosting bevat een aantal GB webruimte en meestal één of meerdere databases. Om het makkelijk te maken, hebben we hier alvast wat pakketten voor gemaakt.

Supersnel

Webhosting bij Lars Jansen Productions is niet alleen goed geregeld, maar ook nog eens supersnel. Dit komt omdat we onze servers met SSD schijven en extra snelle processors hebben uitgerust. Dit is niet alleen fijn voor u en uw doelgroep, maar ook voor Google. Google kijkt namelijk onder andere naar de snelheid van de website en bepaald op basis daarvan de zogenaamde ranking in de zoekresultaten.

E-mailhosting

Zoals u wellicht gezien heeft, zijn er bij webhostingpakketten ook e-mailadressen inbegrepen. Wij zorgen ervoor dat uw e-mail altijd veilig staat opgeslagen en snel werkt, op alle apparaten. Alle inkomende mail wordt gescand op spam en er automatisch uitgefilterd wanneer dat nodig is.

Heeft u uw e-mail al ergens anders gehost? Dat is geen probleem, u kunt de e-mail overzetten zonder gedoe. Ook kunt u uw webhostingpakket gebruiken zonder de toevoeging van e-mailadressen. Alles kan!

Waarom Lars Jansen Productions?

Dat vinden wij een hele normale vraag, u moet een goed gevoel hebben.

Bij Lars Jansen Productions wordt ervoor gezorgd dat uw website altijd online is. Sinds we begonnen zijn met webhosting is onze uptime 100%. Ook vinden we het heel belangrijk dat iedere website gebruik maakt van de nieuwste technologieën. Zo beschikt iedere website over een eigen IPv6 adres en is het mogelijk om SSL certificaten aan uw website toe te voegen.

Een webhostingpakket is altijd naar uw wens aan te passen, ook tijdens een contractperiode.

File hosting

Bij ieder webhostingpakket zit een gratis cloudomgeving. Deze kunt u synchroniseren met uw pc. Op deze manier kunt u uw persoonlijke bestanden veilig houden. Voor de cloudomgeving zijn handleidingen beschikbaar.

Ontwikkelaars

Webhosting bij Lars Jansen Productions is ook zeer aantrekkelijk voor ontwikkelaars. Om te helpen bij het bouwen van een website stellen we enkele tools beschikbaar, waarmee uw website net even dat beetje extra krijgt!

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de postcodedatabase te integreren.

Domeinregistratie

Om uw website te bereiken heeft u een domein nodig. Een voorbeeld van een domein is LJPc.nl. Een .nl domeinnaam is al voor €0.94 per maand (ex. BTW) van u!

Is uw domeinnaam nog beschikbaar?

Als u een domeinnaam wilt registreren moet deze wel beschikbaar zijn. Dit kunt u hier controleren.

Bent u al eigenaar van een domeinnaam en wilt u deze naar Lars Jansen Productions verhuizen? Vul dan hieronder de domeinnaam in en klik op Check!

Storage hosting

Het is niet alleen mogelijk om uw website bij Lars Jansen Productions te hosten, ook uw bestanden kunt u veilig, snel en zonder gedoe wegzetten op onze servers.

Pakket

Hieronder vindt u ons voordelige storage hosting pakket:

Alle prijzen zijn per maand en exclusief BTW.

Veiligheid

De veiligheid van uw bestanden staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken constant backups op meerdere locaties in Nederland, hierdoor is het onmogelijk dat uw bestanden door een systeemfout kwijt raken.